Cezayir Vizesi, Çanakkale

Cezayir Vize Başvuru Merkezi, Çanakkale

Çanakkale ve çevresinde ikamet eden ve Cezayir’e seyahat etmeyi planlayan Türk vatandaşları seyahat amacına uygun Cezayir vizesi almalıdır. Hizmet Pasaportu, Hususi Pasaport ve Diplomatik Pasaport sahipleri 90 güne kadar Cezayir vizesinden muaftır.

Çanakkale Cezayir vizesi başvuru işlemlerini Çanakkale’de bulunan yetkilendirilmiş Cezayir vize başvuru merkezlerine, yetkilendirilmiş acentelere ve Cezayir Ankara Büyükelçiliği’ne yapılabilir. Çanakkale ve Çevresinde ikamet eden ve Cezayir vize başvurusunda bulunacak olan kişiler vize başvurularını Cezayir üçüncü şahıslara yetki vererek yapabilir.

Cezayir vize başvurusunda bulunacak olan Çanakkale ve çevresinde ikamet eden kişiler başvuru için önce Cezayir vize başvuru formunu doldurmalıdır. Ardından Cezayir vize başvurusu için istenen belgeler istenen özelliklerde hazırlanmalıdır. Hazırlanan belgeler vize başvurusu yapılacak olan yere teslim edilmeli ve Cezayir vize başvuru işlemleri başlatılmalıdır.

Cezayir vize başvurularını kabul etme ve değerlendirme yetkisi Cezayir diplomatik temsilciliklerine aittir. Çanakkale ve çevresinde ikamet eden kişiler vize başvuruları için istenen belgeleri eksiksiz olarak hazırlamalıdır. Başvuru için gerekli olan vize harç ücreti yatırılmalıdır. Çanakkale Cezayir vizesi başvuruları ortalama olarak 7-10 gün içerisinde sonuçlanmaktadır.

ÜST
Telefon Yol Tarifi WhatsApp