×

Categories

FORGOT YOUR DETAILS?

İtalya Vizesi, Çanakkale

İtalya Vizesi İşlemleri Çanakkale

İtalya’ya seyahat edecek olan ve Çanakkale çevresinde ikamet eden kişiler, İtalya vizesi başvurusunun İtalya’dan nasıl yapılacağını merak etmektedir. Bu yazıda İtalya vize başvurusunu Çanakkale’den yapacak olan kişiler için İtalya vizesi Çanakkale başvuruları hakkında bilgi verilmiştir.

İtalya vizesi Çanakkale başvuruları aşağıdaki yerlere yapılabilir.

  • Kısa süreli İtalya vizesi Çanakkale başvuruları İtalya Konsolosluğu tarafından yetkilendirilmiş vize başvuru merkezlerine yapılabilmektedir. Başvurular İtalya İDATA vize başvuru merkezlerine yapılabilir.
  • Uzun süreli İtalya vizesi Çanakkale başvuruları İtalya’nın Türkiye temsilciliklerine yapılabilir. İtalya vizesi Çanakkale başvurusu yapacak olan kişiler, İtalya vize başvurularını İtalya Ankara Büyükelçiliği ve İtalya İstanbul Başkonsolosluğu’na yapabilir.

 

Başvurular her ne kadar farklı yere yapılsa da inceleme yetkisi İtalya temsilciliklerine aittir.

Çanakkale İtalya Vize Başvurusu

Çanakkale ve çevresinde bulunan ve İtalya’ya seyahat etmek isteyen Türk vatandaşları İtalya vize başvurusu yapmalıdır. Çanakkale ve çevresinde ikamet eden Türk vatandaşları İtalya vize başvurularını İtalya 'nın Türkiye'deki diplomatik temsilciliklerine ya da İtalya Çanakkale vize başvuru merkezine yapmalıdır.

İtalya’ya kısa süreli olarak seyahat edecek olan kişiler İtalya Schengen vizesi almalıdır. Kısa süreli İtalya vizesi alacak olan kişiler ise başvurularını İtalya vize başvuru merkezine yapmalıdır. İtalya Konsolosluğu’nun Çanakkale ve çevresinde görevlendirdiği vize başvuru merkezi VFS Global ve iDATA isimli şirkettir. Çanakkale İtalya vize başvurusu yapacak olan işiler vize başvurularını bu şirket ile yapmalıdır. Başvuru esnasında bizzat Çanakkale vize başvuru merkezinde bulunarak biyometrik veri verilmelidir.

Çanakkale ve çevresinde bulunan ve İtalya ulusal vizesi alacak olan Türk vatandaşları vize başvurularını İtalya Ankara Büyükelçiliği’ne veya İstanbul Başkonsolosluğu'na yapmalıdır.

Çanakkale İtalya vize başvurusu yapacak olan kişilerin, istediği vize başvurusu için gerekli olan evrakları hazırlaması ve Çanakkale vize başvuru merkezinden randevu alması gerekmektedir. Çanakkale vize başvuru merkezine randevu tarihinde gerekli olan belgeleri teslim etmesi gerekmektedir. Çanakkale İtalya vizesi başvurusu yapacak kişilerin randevu tarihinde gerekli belgeleri teslim etmesi gerekmektedir.

İtalya Çanakkale Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?

Çanakkale’de ikamet eden, İtalya’ya seyahat etmek isteyen ve İtalya vizesi alacak olan kişiler, İtalya Çanakkale vize başvurusu işlemlerinin nasıl yapılacağını merak emektedir. Bu yazıda İtalya vize başvurusunu Çanakkale’den yapacak olan kişileri için İtalya Çanakkale vize başvurusu hakkında bilgi verilmiştir.

  • İtalya Çanakkale vize başvurusu yapacak olan kişiler, İtalya Çanakkale vize türünü belirmelidir.
  • İtalya vize türünü belirleyen kişiler, İtalya vize başvurusu yapacağı yerden randevu almalıdır.
  • İtalya kısa süreli vize başvuruları İDATA ofislerine uzun süreli vize başvuruları ise İtalya temsilciliklerine yapılmalıdır.
  • Randevu alındıktan sonra gerekli olan evraklar hazırlanmalıdır.
  • Hazırlanan İtalya vize evrakları randevu tarihinde yetkililere teslim edilerek vize işlemleri başlatılmalıdır.
  • İtalya vize başvurularını inceleme ve değerlendirme yetkisi İtalya Çanakkale temsilciliklerine aittir.

İtalya Çanakkale Vize Randevusu

Çanakkale ve çevresinde ikamet edip İtalya’ya seyahat edecek olan kişiler, İtalya Çanakkale vize başvurusu yapmalıdır. İtalya Çanakkale vize başvurusu yapacak olan kişiler, İtalya Ankara Büyükelçiliği’ne yapılacak olan başvurular için randevu almalıdır. İtalya Çanakkale vize başvurusu yapacak olan kişiler için bu yazıda İtalya Çanakkale vize randevusu hakkında bilgi verilmiştir.

İtalya’ya seyahat edecek olan kişiler İtalya Çanakkale vize randevusunu aşağıdaki gibi alabilir.

  • Kısa süreli İtalya Çanakkale vize randevusu İDATA üzerinden alınmalıdır. Randevu alacak olan kişiler, İDATA internet sitesi üzerinden İtalya vize randevusunu alabilir.
  • Uzun süreli İtalya vize başvurusu yapacak olan kişiler, vize başvurularını İtaya temsilciliklerine yapabilir. Randevular İtalya’nın Türkiye temsilcilikleri ile iletişime geçilerek alınabilir.

İtalya Vizenizi Çanakkale’den Almanızın Kolay Yolu

İtalya’ya seyahat edecek olan kişiler ve Çanakkale çevresinde ikamet eden kişiler, İtalya Çanakkale vizesini Çanakkale’den almanın kolay yolunu aramaktadır. Bu yazıda İtalya vizenizi Çanakkale’den almanızın kolay yolu hakkında bilgi verilmiştir.

İtalya vizesini Çanakkale’den alacak olan kişiler, İtalya vize başvurusunu daha kolay alabilmek için tüm aşamaları eksiksiz olarak yerine getirmeli ve gerekli olan evrakları eksiksiz olarak hazırlamalıdır. Bu aşamaları daha hızlı ve kolay yapabilmek için profesyonel destek alabilirsiniz.

My Vize olarak İtalya vizesini Çanakkale’den alacak olan kişilere profesyonel destek verilmektedir. İtalya vizesini Çanakkale’den alacak olan kişilere My Vize olarak evrak hazırlama, randevu alma, belgelerin teslim edilmesi gibi işlemlerde destek olunmaktadır. İtalya vize başvurusu için My Vize ofislerinden destek almak isteyen kişiler, My Vize ofisleri ile iletişime geçebilir.

ÜST
Telefon Yol Tarifi WhatsApp