×

Categories

FORGOT YOUR DETAILS?

İtalya Vizesi, İzmir

İtalya Vize Başvuru Merkezi, İzmir

İtalya vizesi başvurusu için randevu almanız gerekmektedir. Randevunu sizin adınıza İzmir ofisimizden müşteri temsilcisi alacaktır. Randevu alınırken bazı hususa dikkat etmek gerekmektedir. Bu husus şu şekildedir.
Seyahat başlangıç tarihi 90 günden fazla ise randevu alınamamaktadır. Fakat çok geç de bırakmamak gerekmektedir.
Randevu tarihi öncesi tüm evrakın eksiksiz bir şekilde tam olması gereklidir.
Randevu tarihi değişiklik yapılacak ise önceki randevunun iptal edilmesi gereklidir.
İtalya vizesine başvuracak olan öğrenciler eğer yabancı ülkede öğrenim görüyorsa, vize başvurusunu o ülkeden yapması gerekmektedir.

İzmir'den İtalya vize başvurusu yapılmadan önce Myvize İzmir şube sayfamızı ziyaret etmenizi öneririz. Şubeye ulaşıp temsilcimizden danışmanlık hizmet talebinde bulunduğunuz takdirde vizeniz süresince tamamında size destek vermekten mutluluk duyarız. Tarafımızca talep edeceğiniz danışmanlık hizmet sonucunda alacağınız profesyonel desteği ile birlikte vize sürecinde de herhangi bir sorun yaşamadan başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Myvize İzmir şubesi olarak bu sayfada İtalya vizesi hakkında gerekli evraka ulaşabilir, başvuru süresince neler yapmanız gerektiğine dair bilgiler edinebilirsiniz. Myvize İzmir şubemize ulaşıp yetkilimizle görüşerek danışmanlık servislerimizden yararlanabilirsiniz. Danışmanlık hizmetlerimiz sorunsuz vize alma süreci geçirmenizde oldukça önemlidir. Myvize İzmir şubesi olarak Bayındır, Aliağa, Bayraklı, Bergama, Buca, Çeşme, Beydağ, Dikili, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağ'lar, Karaburn, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Torbalı, Urla ilçesi ve İzmir çevresinde illerden yapacağınız İtalya vizesi başvurusuyla ilgilenme ve danışmanlık hizmetleri sağlamaktayız.

İtalya Vize Başvuru Merkezi İzmir Vize İşlemleri

İtalya’ya seyahat edecek olan kişiler ve İzmir çevresinde ikamet etmekte olan kişiler İtalya İzmir vize başvurusu hakkında araştırma yapmaktadır. Bu yazıda İtalya İzmir vize başvurusu yapacak olan kişiler için İtalya İzmir vize başvurusu hakkında bilgi verilmiştir. İtalya İzmir vize başvurusu hakkında bilgi verilmiştir. İtalya İzmir vize başvurusu yapacak olan kişi kısa süreli vize başvurularını İtalya İzmir temsilciliğine ve İtalya vize başvuru merkezine yapabilmektedir. İtalya İzmir vize başvuruları için randevu zorunlulukları bulunmaktadır. Randevu alan kişiler İtalya İzmir vize başvurusu için gerekli olan evrakları randevu tarihine kadar hazırlamalıdır. Hazırlanan evrak, İtalya İzmir vize başvurusu yapılacak olan İtalya temsilciliklerine teslim edilmelidir. Evraklar teslim edildikten sonra İtalya vizesi başvurunuz İtalya temsilciliği tarafından incelenmektedir. Başvuruları incelemenin yetkisi İtalya Ankara  Büyükelçiliği ile İstanbul Başkonsolosluğuna aittir. İzmir İtalya vize merkezi aracılığı ile İtalya vize başvurusuna bulunacak olan kişilerin; öncelikle İtalya vize başvuru formu doldurması gerekmektedir. Ardından ise İzmir İtalya vize merkezinden randevular almalıdır. 

İtalya Vize Başvuru Merkezi İzmir Vize Randevusu

İtalya’ya seyahatte bulunacak olan ve İzmir çevresinde ikamet eden kişiler seyahati için vize almalı. İtalya vizesinin İzmirden alacak olan kişiler, İtalya vize randevu almalıdır. İtalya vize randevu alacak olan kişiler İtalya İzmir vize randevusunu nasıl alacağı merak etmektedir. Bu yazı da İtalya İzmir vize randevusu hakkında bilgi verilmiştir. İtalya İzmir vize başvurusu için randevu alınmalı. Randevusuz İtalya İzmir Vize Başvuru Merkezi  vize başvurusu kabul edilmemekte. İtalya İzmir Vize Başvuru Merkezi  vize randevusu aşağıdaki gibi alınabilmekte. İtalya İzmir vize başvurusu yapacak olan kişi kısa süreli İtalya İzmir vize başvurusu için randevularını İtalya vize başvuru merkezlerinden alabilir.  Uzun süre İtalya vize başvuruları İtalya İzmir Konsolosluğuna yapılabilmektedir. Başvuru için randevu, İtalya İzmir vize başvurusu yapılacak olan İtalya İzmir temsilciliğinde alınmalıdır. İtalya vize randevusunu almış olan kişiler, İtalya İzmir Vize Başvuru Merkezi  vize randevusunu kaçırmamaya dikkat etmeli. Randevusuz işlem yapılmadıkı için İtalya vize başvuru kabul etmeyebilir. Bu durumda İtalya İzmir vizesi başvurusu yapacak olan kişinin yeniden İtalya İzmir Vize Başvuru Merkezi vize randevusu alması gerekmektedir. 

İzmir İtalya Vize Başvurusu

İzmir ve çevresinde bulunan Türk vatandaşları, kısa süreli İtalya vize başvurularını İtalya vize başvuru merkezlerine yapmalıdır. Uzun süreli İtalya vize başvuruları yani İtalya ulusal vize başvuruları ise İtalya’nın diplomatik temsilciliklerine yapılmalıdır.

İtalya bir Schengen ülkesidir. Bundan dolayı İzmir ve çevresinde İtalya vize başvurusu yapacak olan Türk vatandaşları vize başvurularını İzmir vize başvuru merkezine yapmalıdır. Yani İzmir ve çevresinde ikamet eden kişiler kısa süreli vize başvurularını İtalya’nın İzmir’da yetkilendirmiş olduğu vize başvuru merkezine yapmalıdır. İzmir’da yetkilendirilmiş olan İtalya vize başvuru merkezi VFS Global isimli şirkettir.

İzmir ve çevresinde İtalya vize başvurusu yapacak olan kişiler kısa süreli vize başvuruları için İzmir İtalya vize başvuru merkezinden randevu almalı ve randevu tarihinde gerekli belgeler ile İtalya vize başvuru merkezinde bulunmalıdır.

İzmir ve çevresinde ikamet eden ve ulusal İtalya vizesi almak isteyen Türk vatandaşları, vize başvurularını İtalya Ankara Büyükelçiliği’ne veya İstanbul Başkonsolosluğu'na yapmalıdır.

Kısacası İzmir ve çevresinde bulunan Türk vatandaşları kısa süreli vize başvurularını; İzmir İtalya vize başvuru merkezine yapmalıdır. İzmir ve çevresinde yer alan  ve İtalya vizesi alacak olan kişiler vize başvuruları, İtalya diplomatik temsilciliklerine yapmalıdır.

İtalya Vizenizi İzmir'den Almanızın Kolay Yolu

İtalya'ya seyahat edecek olan kişiler ve İzmir çevresinde ikamet eden kişiler, İtalya vizesini almanın kolay yolunu araştırmaktadır. Bu yazıda İtalya vizesini İzmir'den alacak olan iseniz İtalya vizenizi İzmir'den almanızın kolay yolu hakkında bilgi verilmiştir. İtalya vizesini İzmir'den alacak olan kişiler, başvurularını İtalya vize başvuru merkezlerine ya da İtalya temsilciliklerine yapılabilmektedir. İtalya İzmir vize başvurusu için randevu alınmalıdır. Randevu tarihine kadar İtalya İzmir vize başvurusu için gerekli evraklar hazırlanmalıdır. Hazırlanan İtalya İzmir vize evraklarının eksiksiz olarak teslim edilmelidir. İtalya vizesini İzmir alacak olan kişiler, İtalya İzmir vize başvurusu için vize danışmanlık şirketlerinden destek alabilir. İtalya İzmir vize başvurusu yapacak olan kişilerin gerekli evraklarının hazırlanması, randevuların alınması, gerekli olan rezervasyonların yapılması gibi konularda destek olunmaktadır. İtalya İzmir vize başvurusu sonuçlanana kadar başvuru süreci incelenmektedir. İtalya İzmir vize merkezi, İtalya vizesi başvurusunu kabul eder ve incelemesi için İtalya’nın Türkiye’de bulunan temsilciliğine gönderir. İtalya vize başvurusunu kabul etme ve değerlendirme yetkileri İtalya’nın Türkiye’de ki temsilciliğine aittir. Bunun nedeni İtalya’nın Türkiye de diplomatik temsilciliği bulunmamasıdır. 

ÜST
Telefon Yol Tarifi WhatsApp